KARAMAN / MERKEZ - Toki İlkokulu

Nis

Okulumuz 2-C sınıfı öğretmeni Nergiz AKSOY ve öğrencileri ''Kültürel Mirasımız Şiiri Yaşatalım'' Ulusal eTwinning projesine ortak olmuşlardır.

Proje ortakları 6 ayrı illerden katılım sağlanmaktadır. Proje Haziran ayında sona erecektir.

Nis

Okulumuz öğretmenlerinden Fadime ÖZTÜRK'ün proje ortağı olduğu ''Kültür Köprüsü (Brıdge Of Culture) '' eTwinning projesi başladı.

Projemiz 2024 yılının Nisan ayında başlayıp Haziran ayında bitecektir. Projemizde Türkiye'den 10 ve Azaerbaycan'dan 2 proje ortağı yer alıyor.

Öğrencilerin, içinde bulundukları kültürü tanıması ve farklı kültürlerle kaynaşması gelişimleri için önemli bir adım olacaktır. Öğrencilerimizin kültürel mirasımızı yaşayarak tanımalarını, keşfetmelerini ve ortak değerlerimizin farkına varmalarını; geçmiş ve gelecek arasında bağ kurmalarını amaçlayan bir projedir. Projemiz, öğrencilere gelenekler ve kültürel mirasın önemini, etkinliklerle anlama fırsatı sunacaktır.

Mrt

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği  İl Müdürlüğünden okulumuz öğrencilerine sıfır atık ve geri dönüşümle ilgili bilgilendirme yapıldı. İlgili kişilere teşekkür ederiz.

Mrt

İl genelinde düzenlenen Sıfır Atıktan Sanata kategorisinde okulumuzu temsil eden 2/C sınıfı öğrencisi Mehmet Asaf USLU, il birincisi olmuştur. Öğrecimizi, ailesini ve emeği geçen sınıf öğretmeni Nergiz AKSOY'u tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Kas

Cumhuriyetimizin 100.yılını okulumuzda coşkuyla kutladık. Programda emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.