KARAMAN / MERKEZ - Toki İlkokulu

KÜLTÜR KÖPRÜSÜ(BRIDGE OF CULTURE) ETWINNING PROJEMİZ BAŞLIYOR

Okulumuz öğretmenlerinden Fadime ÖZTÜRK'ün proje ortağı olduğu ''Kültür Köprüsü (Brıdge Of Culture) '' eTwinning projesi başladı.

Projemiz 2024 yılının Nisan ayında başlayıp Haziran ayında bitecektir. Projemizde Türkiye'den 10 ve Azaerbaycan'dan 2 proje ortağı yer alıyor.

Öğrencilerin, içinde bulundukları kültürü tanıması ve farklı kültürlerle kaynaşması gelişimleri için önemli bir adım olacaktır. Öğrencilerimizin kültürel mirasımızı yaşayarak tanımalarını, keşfetmelerini ve ortak değerlerimizin farkına varmalarını; geçmiş ve gelecek arasında bağ kurmalarını amaçlayan bir projedir. Projemiz, öğrencilere gelenekler ve kültürel mirasın önemini, etkinliklerle anlama fırsatı sunacaktır.

22-04-202422-04-2024

Yayın: 22.04.2024 - Güncelleme: 22.04.2024 13:13 - Görüntülenme: 75